Joventut

Notícies

  • 22 de febrer de 2019 Feliubadaló: els joves hi diuen la seva Joves Feliubadaló

    El passat dimecres 20 de febrer es va celebrar una nova trobada amb joves ametllatans dins del procés participatiu Feliubadaló. El consistori es va reunir amb diferents joves associats, representants d'entitats del poble com Skaters, Esplai GEPA, Músics de l'Ametlla, Casal de Joves i Gitanes.

  • 13 de febrer de 2019 Gerard Caudet, premiat al Campionat territorial de Motociclisme de Barcelona Trial

    El passat dissabte 9 de febrer, el veí de l'Ametlla Gerard Caudet va ser guardonat pel Campionat territorial de Motociclisme de Barcelona 2018. La gala de lliurament dels premis del trofeu Diputació, Memorial Miquel Martínez, es va celebrar a Sant Just Desvern. El nostre jove pilot de trial va rebre el 3r premi en la categoria de base benzina.

  • 8 de febrer de 2019 Xerrada sobre consum de drogues en adolescents Drogues

    L’àrea d’Ensenyament, juntament amb l’institut Eugeni Xammar, impulsa dues sessions gratuïtes dins del programa de suport i acompanyament a les famílies per abordar un dels temes generals de la criança de fills adolescents com és la prevenció del consum de drogues. Les xerrades seran els dimecres 13 i 20 de febrer de 18h a 20h a la Sala Polivalent de la Biblioteca.  

Darrera actualització: 26.05.2017 | 11:05