Esports

Notícies

 • 22 de juny de 2018 Es modifica la normativa de les piscines d’estiu de l’Ametlla del Vallès per permetre-hi fer topless Piscina de Ca l'Arenys de l'Ametlla

  La normativa de les piscines d’estiu de Can Camp i Ca l’Arenys de l’Ametlla del Vallès ja ha estat modificada i, a partir d’aquesta temporada de bany que comença demà, s’hi podrà practicar el topless .

 • 22 de juny de 2018 Nova gespa artificial pel camp de futbol municipal Josep Costa Camp de Futbol Municipal Josep Costa de l'Ametlla

  El ple extraordinari de 18 de juny va aprovar l’inici del procés de licitació per a la contractació del subministrament, instal·lació i manteniment d’una nova gespa artificial al camp de futbol municipal de l’Ametlla del Vallès, mitjançant arrendament financer.

 • 21 de juny de 2018 Rehabilitació de les piscines de Can Camp Piscina de Can Camp juny 2018

  Les darrers setmanes s’ha estat treballant intensament a les piscines gran i petita de Can Camp per tal rehabilitar-les perquè puguin oferir el servei de bany a l’estiu en òptimes condicions.

  Ambdues piscines presentaven un important degradació a causa de la seva antiguitat, que ocasionava una sèrie de problemes importants per al seu funcionament a l’estiu.

Activitats

Darrera actualització: 05.01.2016 | 14:18