Cultura i festes

Notícies

 • 3 d'octubre de 2018 Compromís de l'Ajuntament amb l'AFA Andreu González i Jordi Llull, signant el conveni

  Aquest matí ha tingut lloc la signatura del conveni de cooperació entre l'Ajuntament i l'Associació Fotogràfica de l'Ametlla del Vallès (AFA), per a l'atorgament de la subvenció pel curs 2018.

  Representant l'Ajuntament ha signat l'alcalde i regidor de Cultura, Andreu González, i en nom de l'entitat el seu president, JordiLlull.

 • 2 d'octubre de 2018 Propera inauguració de l'exposició "I si te les toques?" Exposició

  "I si te les toques?"  És una exposició fotogràfica que recull imatges de diferents persones, algunes d’elles que passen o han passat pel tràngol de lluitar contra un càncer de mama, en què els protagonistes són els pits i que té la finalitat de transmetre, mitjançant les imatges, la importància de l’auto exploració com a prevenció del càncer de mama.

   

 • 2 d'octubre de 2018 Temps d’Ateneu Presentació de la temporada de l'Ateneu Cingles del Bertí a Can Draper

  El divendres 28 de setembre a la Masia de Can Draper l’Ateneu Cingles de Bertí va fer la “Presentació de la temporada 2018-2019” davant un nombrós públic (més de cent-vint persones) procedent, fonamentalment, dels tres municipis que integren aquesta entitat: L’Ametlla del Vallès, Santa Eulàlia de Ronçana i Lliçà d’Amunt.

Activitats

Darrera actualització: 05.01.2016 | 14:58