Comunicació

Notícies

 • 11 d'octubre de 2018 Condol i solidaritat amb els familiars de les víctimes de les inundacions a Mallorca Llaç negre

  L'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès trasllada el seu condol i solidaritat als familiars de les víctimes de les inundacions ocorregudes a Mallorca, dos dies enrere.

 • 10 d'octubre de 2018 Ja tenim aquí el Diari de l'Ametlla d'octubre! Portada del Diari de l'Ametlla 163 (octubre de 2018)

  Ja es pot consultar el Diari de l'Ametlla número 163, corresponent a l'octubre de 2018, que en aquesta edició incorpora el Suplement Cultural Amíndola .

  A les seves pàgines hi trobareu informació variada de les darreres activitats realitzades al nostre municipi organitzades per les seves entitats i pel propi Ajuntament, així com tota la informació sobre el resultat de les votacions dels pressupostos participatius o la recuperacio del torrent del Verder, entre d'altra.

 • 5 d'octubre de 2018 Millores en l’atenció telefònica al ciutadà Atenció telefònica

  L’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès ha implementat canvis en el servei d’atenció telefònica per tal de reduir el temps d’espera i donar una millor atenció.

  En aquest sentit, s’ha reduït el nombre d’opcions a escollir quan s’efectua una trucada al Consistori (93 843 25 01) de 9 a 2, de manera que els usuaris podran escollir entre prémer la tecla 1, la 2 o bé esperar que els atengui un operador:

Adreces

Darrera actualització: 16.12.2015 | 15:00