Biblioteca municipal

De manera pública i gratuïta us garantim accés igualitari a la informació, suport, ajuda per al desenvolupament cultural personal, a més d'un lloc d'integració i trobada dins l'Ametlla del Vallès.

A la biblioteca us ajudarem a trobar respostes a totes les preguntes que ens feu.

Adreça: Carrer Torregassa, 35-37 - 08480 L'Ametlla del Vallès - Barcelona

Telèfon: 93 843 19 66

Lloc web:   http://www.biblioametlla.cat/

Facebook: Biblioteca l'Ametlla del Vallès

Instagram: @biblioametlla

Twitter: @biblioametlla

Correu electrònic: biblioteca@ametlla.cat

Horari d'hivern: de la  Diada a Sant Joan

Tarda:

De dilluns a divendres: de 15.30h a 20h

Matí: 

Divendres i dissabte: de 10h a 14h

 

 

Notícies

  • 29 de novembre de 2017 "Filmpaints": exposició de pintura sobre cinema i sèries a la Biblioteca Exposició

    Durant el mes de desembre i gener la Biblioteca acollirà una exposició de Lluís Pérez. L’artista explica que Filmpaints combina les seves dues passions: la pintura i el cinema.

  • 6 de juny de 2017 S'aprova el Reglament de la Biblioteca Municipal Josep Badia i Moret Interior de la Biblioteca Municipal Josep Badia i Moret

    La Biblioteca Municipal Josep Badia i Moret és un dels principals serveis públics culturals de proximitat del municipi. Té la missió de fomentar la lectura i el coneixement, garantir l’accés a la informació, promocionar l’ús de les tecnologies, donar suport a la formació continua i possibilitar la cohesió social i el desenvolupament de les persones en igualtat d’oportunitats. Amb aquest convenciment, i amb l’objectiu i la responsabilitat de consolidar un model de servei, l’Ajuntament aprova aquest reglament que permetrà regular el funcionament i la prestació pública de serveis de la Biblioteca. Cal destacar que és un reglament que segueix el model base que proposa la Gerència del Servei de Biblioteques de la Diputació.

  • 4 de maig de 2017 La Biblioteca estrena pàgina web La Biblioteca estrena pàgina web.

    Amb l’objectiu de donar a conèixer tots els serveis i activitats que ofereix, la Biblioteca Municipal Josep Badia i Moret estra pàgina web que pretén ser una eina de comunicació amb la comunitat.

Actuacions

Darrera actualització: 14.09.2017 | 04:39