Biblioteca municipal

De manera pública i gratuïta us garantim accés igualitari a la informació, suport, ajuda per al desenvolupament cultural personal, a més d'un lloc d'integració i trobada dins l'Ametlla del Vallès.

A la biblioteca us ajudarem a trobar respostes a totes les preguntes que ens feu.

Adreça: Carrer Torregassa, 35-37 - 08480 L'Ametlla del Vallès - Barcelona

Telèfon: 93 843 19 66

Lloc web:   http://www.biblioametlla.cat/

Facebook: Biblioteca l'Ametlla del Vallès

Instagram: @biblioametlla

Twitter: @biblioametlla

Correu electrònic: biblioteca@ametlla.cat

Horari:

Matí: divendres i dissbtes, de 9.30 a 13.30h

Tarda: de dilluns a divendres, de 15.30 a 20h

 

 

Notícies

 • 12 d'abril de 2019 El jardí de les lletres per Sant Jordi Sant Jordi 2019

  Després de la bona experiència d’edicions anteriors, l’àrea de Cultura de l’Ajuntament i la Biblioteca Josep Badia i Moret tornen a organitzar, la tarda de la Diada de Sant Jordi (dimarts 23 d’abril), El jardí de les lletres a Can Muntanyola.

  El jardí de les lletres és una jornada lúdica i festiva per a grans i petits per tal de celebrar el Sant Jordi com cal. Així les coses, a partir de les 16.30h es faran els tallers, un espectacle de màgia amb tocs de literatura i hi haurà berenar per a tothom.

 • 29 de març de 2019 La Biblioteca torna a acollir l’exposició Parelles artístiques Expo parelles artístiques

  Parelles artístiques, exposició que es podrà veure a la Biblioteca Josep Badia i Moret de l'1 al 30 d'abril ,  consisteix en la creació i la posterior exposició d’unes obres realitzades per parelles artístiques formades per dos artistes, un dels quals està vinculat a recursos de salut mental. L’exposició és la presentació pública de les obres i la culminació del treball realitzat, però es valora sobretot el procés creatiu que viu cadascuna de les parelles.

 • 27 de març de 2019 AVÍS: s'anul·la la projecció de la pel·lícula infantil "Bandarra" Avís

  S'informa que la projecció de la pel·lícula "Bandarra", que havia de tenir lloc el diumenge 31 de març a la Sala Municipal de Teatre, queda anul·lada a causa de problemes tècnics.

  Disculpeu les molèsties.

Actuacions

Darrera actualització: 12.02.2019 | 09:24