Participació

Notícies

 • 7 de febrer de 2018 Nova pantalla informativa interactiva Nova pantalla interactiva de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès

  El Consistori de l'Ametlla del Vallès, seguint amb la línia d'incentivar i facilitar la comunicació amb els veïns i veïnes del poble i de promoure la participació ciutadana, s'ha dotat una pantalla tàctil interactiva, que es troba ubicada al vestíbul de l'Ajuntament.

 • 6 de febrer de 2018 Fes la teva proposta per la Festa Major 2018 Concert Festa Major 2016

  Les àrees de Participació i de Festes de l'Ajuntament han habilitat una enquesta en què es convida a la ciutadania dir la seva pel que fa a la propera Festa Major de l'Ametlla del Vallès, que se celebrarà del 23 al 27 d'agost d'enguany.

  Aquesta enquesta s'ha creat responent a la voluntat d'adaptar la Festa Major a la demanda real dels veïns i veïnes de l'Ametlla del Vallès, i estarà habilitada al web de l'Ajuntament fins el dia 30 de març.

 • 6 de febrer de 2018 Trobada amb els joves per parlar de la Festa Major Digues la teva sobre la Festa Major 2018

  L'àrea de Festes té com a principal objectiu adaptar la Festa Major a la demanda real dels veïns i veïnes de l'Ametlla del Vallès i, per aquest motiu, amb la col·laboració de l'àrea de Joventut, organitza una trobada amb els joves del nostre poble per, amb el lema "Digues la teva. Festa Major 2018", recollir les inquietuds d'aquest col·lectiu pel que fa a les activitats de la principal festa del nostre poble.

Darrera actualització: 18.01.2018 | 11:30