Comerç

Notícies

 • 27 de setembre de 2018 El Mercat Boig del 21 d'octubre es farà al Passeig Mercat Boig de l'Ametlla

  L’edició de tardor del Mercat Boig de l’Ametlla del Vallès, un mercat de venda i intercanvi de productes de segona mà i de serveis que organitza l’àrea de Comerç de l’Ajuntament, se celebrarà el proper diumenge 21 d’octubre, de les 10 a les 14h, a una nova ubicació: la part final del Passeig.

  Tota persona interessada a disposar d’un espai, trobarà la informació per formalitzar la inscripció (s’ha de realitzar abans del dia 8 d’octubre)   aquí .

 • 5 de juny de 2018 Nou Food Truck Market Festival de l’Ametlla del Vallès Food Truck Market Festival 2018

  Dissabte vinent 9 de juny tindrà lloc la primera edició del Food Truck Market Festival de l’Ametlla del Vallès a la plaça de l’Ajuntament, una jornada lúdica amb 25 parades de de moda, disseny i artesania de talents emergents, així com de concerts, tallers i activitats infantils, en el marc de la primera trobada de food trucks del nostre poble.

  Entre totes les activitats que es faran i que es detallen a continuació, destaca la reunió de campers que s’ubicarà al Passeig.

 • 10 de maig de 2018 L'ACA organitza un concurs d'aparadors modernistes Concurs d'aparadors modernistes de l'ACA

  L’associació de comerciants l’Ametlla Comerç Actiu organitza un concurs d’aparadors modernistes entre els seus associats del 14 al 19 de maig, dia en què se celebren les IV Jornades Modernistes de l’Ametlla del Vallès.

  El concurs consta de dues modalitats de reconeixement al millor aparador modernista: d’una banda, el d’un jurat format per 5 persones de l’àmbit municipal, que valorarà la creativitat i originalitat de la decoració; i de l’altra, l’aparador més votat a la pàgina de Facebook de l’Ametla Comerç Actiu. En aquest cas, seran els seguidors de la pàgina els que atorguin el premi mitjançant les votacions que es podran fer des del dia 15 al 18 de maig a les 12hores.

Darrera actualització: 16.11.2016 | 09:33