Comerç

Notícies

 • 24 de desembre de 2018 Torna el taller gratuït de Costura Modernista Costura Modernista

  A l'Ametlla del Vallès encetarem l'any amb una de les petites joies de la nostra programació d'activitats. El 12 de gener s'engegarà una nova edició del Taller de Costura Modernista que organitza de forma gratuïta l'àrea de Comerç.

  Es realitzarà cada dissabte al matí al Casal de la Gent Gran. La novetat d'enguany arriba de la mà del Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa, que el dia 27 d'abril oferirà una activitat específica de confecció de barrets.

 • 27 de setembre de 2018 El Mercat Boig del 21 d'octubre es farà al Passeig Mercat Boig de l'Ametlla

  L’edició de tardor del Mercat Boig de l’Ametlla del Vallès, un mercat de venda i intercanvi de productes de segona mà i de serveis que organitza l’àrea de Comerç de l’Ajuntament, se celebrarà el proper diumenge 21 d’octubre, de les 10 a les 14h, a una nova ubicació: la part final del Passeig.

  Tota persona interessada a disposar d’un espai, trobarà la informació per formalitzar la inscripció (s’ha de realitzar abans del dia 8 d’octubre)   aquí .

 • 5 de juny de 2018 Nou Food Truck Market Festival de l’Ametlla del Vallès Food Truck Market Festival 2018

  Dissabte vinent 9 de juny tindrà lloc la primera edició del Food Truck Market Festival de l’Ametlla del Vallès a la plaça de l’Ajuntament, una jornada lúdica amb 25 parades de de moda, disseny i artesania de talents emergents, així com de concerts, tallers i activitats infantils, en el marc de la primera trobada de food trucks del nostre poble.

  Entre totes les activitats que es faran i que es detallen a continuació, destaca la reunió de campers que s’ubicarà al Passeig.

Darrera actualització: 16.11.2016 | 09:33