Comerç

Notícies

 • 10 d'abril de 2018 Nova edició del TapAmetlla a ritme de swing TapAmetlla 2018

  El dissabte 5 de maig, de les set de la tarda a mitjanit, tindrà lloc una nova edició del TapAmetlla a la plaça de l’Ajuntament, que enguany tindrà gust a swing.

  Organitzat per l’àrea de Turisme de l’Ajuntament, el TapAmetlla 2018 comptarà amb la participació de sis restauradors de l’Ametlla del Vallès, que al llarg de la tarda serviran les seves tapes elaborades expressament per a l’ocasió a preus molt assequibles.

 • 15 de febrer de 2018 Participació a fires i jornades temàtiques Fires i jornades temàtiques

  Tota empresa o persona a títol individual que vulgui participar en alguna de les fires o o jornades temàtiques que detallem a continuació, resentar la corresponent documentació degudament omplerta presencialment a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà o bé telemàticament.

 • 8 de febrer de 2018 Nou Market-Food Truck Festival de l'Ametlla Market-Food Truck Festival l'Ametlla

  Si t'agrada dissenyar, innovar, la moda i l'artesania, t'esperem al Market-Food Truck Festival del proper 9 de juny a la plaça de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès, una jornada amb parades de moda i disseny, mercat de roba de segona mà, concerts, tallers i activitats infantils en el marc de la primera trobada de Food Trucks de l'Ametlla. Una experiència cultural i gastronòmica original!

Darrera actualització: 16.11.2016 | 09:33