Benestar social

Notícies

 • 4 d'abril de 2018 “Salut i Escola” per promoure la salut entre els Joves C17

  El Pla de Prevenció de Drogues i Promoció de la Salut C17, juntament amb la dinamitzadora del PIDCES i les infermeres del CAP que ofereixen el servei de consulta oberta “Salut i Escola” a l’IES Eugeni Xammar, han unit esforços per dur a terme accions de promoció de la salut. 

 • 5 de març de 2018 L'Ametlla del Vallès amb el Dia Internacional de la Dona Dia de la dona 2018

  El proper dia 8 de març és el Dia Internacional de les Dones, reconegut per l’ONU, amb el qual es reivindica el feminisme i es condemna la discriminació per raó de gènere.

  L’Ametlla del Vallès no viu aliena a aquesta reivindicació i, per aquest motiu, l’Ajuntament se suma al Dia de la Dona Treballadora i referma el seu compromís en la lluita contra la xacra que és la violència de gènere.

  És per això que el proper dijous 8 de març convoca a la ciutadania a reunir-se a les 12h davant l'Ajuntament, on es farà la lectura d'aquest manifest .

 • 26 de gener de 2018 Renovacions de les prestacions d'ajuts al pagament del lloguer 2018 Informació

  El 29 de gener s'obre la convocatòria de renovacions de prestacions per al pagament del lloguer per l'any 2018.  Les persones beneficiàries són les que durant l'exercici 2017 van tenir una resolució favorable a la prestació per al pagament del lloguer, i ara al 2018:

Darrera actualització: 20.01.2016 | 11:22