Ensenyament

Notícies

  • 8 de febrer de 2019 Xerrada sobre consum de drogues en adolescents Drogues

    L’àrea d’Ensenyament, juntament amb l’institut Eugeni Xammar, impulsa dues sessions gratuïtes dins del programa de suport i acompanyament a les famílies per abordar un dels temes generals de la criança de fills adolescents com és la prevenció del consum de drogues. Les xerrades seran els dimecres 13 i 20 de febrer de 18h a 20h a la Sala Polivalent de la Biblioteca.  

  • 2 de gener de 2019 Nou curs per treballar la musculatura del sòl pelvià i els abdominals hipopressius Musculatura del sòl pelvià i abdominals hipopressiu

    Organitzat per l’àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament, cada dimecres del 6 de febrer al 27 d’abril tindrà lloc una nova edició del curs “Musculatura del sòl pelvià i abdominals hipopressius”.

  • 24 de desembre de 2018 Xerrada sobre fills i ús de pantalles Cartell xerrada

    L’àrea d’Ensenyament impulsa una nova activitat gratuïta dins del programa de suport i acompanyament a les famílies. “La gestió del temps d'oci dels infants i joves i l'ús de les pantalles”, una xerrada dirigia a famílies amb infants i joves de 6 a 16 anys que es durà a terme el pròxim dimarts 22 de gener a les 17h a la Biblioteca de l’Escola Els Cingles.

Activitats

Darrera actualització: 23.11.2018 | 12:54