Vine a conèixer la Casa dels Mestres!

Divendres, 14 de setembre de 2018 a les 00:00

El proper divendres 21 de setembre a les 18h el consistori inaugurarà la Casa dels Mestres, amb una presentació per part de l'alcalde Andreu González i un refrigeri tot seguit.

L'equipament municipal situat al carrer de Sant Genís número 14 serà seu de l'Associació de Dones, l'Associació d'Artistes de l'Ametlla i el GEPA, tres entitats de lleure del nostre poble que des de fa anys reivindiquen un local adequat per poder reunir-se i desenvolupar les seves activitats.

Per alguns d'ells, les noves instal·lacions esdevenen una fita després d'anys de demanar "un espai en condicions on poder portar a terme moltíssims projectes que abans es feia difícil", tal com explica la Marina Puig, presidenta del Grup d'Esplai. "Per a nosaltres serà una nova etapa en la qual podrem donar un servei de millor qualitat i amb millors condicions i així créixer com a comunitat i arribar a més persones", afegeix.

Les obres de reforma han constat de dues fases. A la primera es va modificar i consolidar l'estructura i la coberta. La segona va treballar els acabats de la construcció i l'enjardinament de l'entorn per adequar-lo a l'esbarjo. El nou equipament està format per dos edificis contigus de 110 m2 i compta amb dos lavabos, una cuina i cinc sales d'uns 50 m2 cadascuna.

Darrera actualització: 14.09.2018 | 13:36