Tret de sortida per una nova zona d'equipaments municipals a l'antiga fàbrica Feliubadaló

Dilluns, 5 de juny de 2017 a les 10:09

El passat ple municipal va aprovar la modificació puntual del Pla General del sector del carrer Sant Pere, amb la qual es pretén resoldre qüestions pendents des del Pla General allargant la continuïtat del Passeig i convertint la zona en una àrea per equipaments.

Les actuacions que recull aquesta modificació són el perllongament del Passeig de l’Ametlla fins a la nau Feulibadaló; el pas d’aquesta nau a equipament per tal de construir en un futur proper un Centre Cívic; la incrementació de la densitat en les parcel•les que donen a la carretera per donar força a l’àmbit de l’altra banda de la BP1432; i la urbanització del carrer Sant Pere. Un cop aprovada, s’obre el període d’exposició pública i informació de les administracions afectades.

Amb aquesta modificació s’inicia el primer pas per fer realitat el projecte que comprèn la rehabilitació de l’edifici que havia estat anys enrere la nau de fabricació de la Salsa Romesco de la família Feliubadaló. Es tracta d’un terreny de titularitat privada, ja amb negociacions de compra, amb bon accés i situació cèntrica, pròxim a altres equipaments com serà la futura casa dels Mestres, la Biblioteca i a diferents parcs i zones verdes, per la qual cosa aquesta ubicació es considera òptima per a la consolidació d’una nova àrea d’equipaments.

Cal destacar que en el mateix Ple es va aprovar, també inicialment, el Pla de Millora Urbana en la parcel•la situada al carrer Sant Pere 12 / carrer del Prat 9, mantenint la qualificació industrial i que preveu acollir una futura nau destinada a un taller de disseny i moda de vestir, posant d’aquesta manera, encara més, més valor a la zona i al municipi.

Darrera actualització: 05.06.2017 | 10:10