Subvencions a les entitats esportives 2016

Dilluns, 8 de maig de 2017 a les 10:00

Recentment la Junta de Govern Local ha aprovat la concessió de les subvencions de la regidoria d’Esports a les entitats esportives 2016. Aquests ajuts han estat atorgats a un total de 5 entitats esportives del municipi que rebran en conjunt 21.000 euros per a actuacions o programes realitzats sense afany de lucre, considerats d’interès social i que complementin la competència municipal.

Aquesta relació de subvencions correspon al 2016 -no es van poder atorgar a finals d’any atesos els problemes d’organització interna de l’Ajuntament amb les vacants de Secretaria i Intervenció que es van produir al desembre -. Es preveu que en breu sortirà la convocatòria 2017.

L’Ajuntament té per objectiu fomentar, promoure, potenciar i diversificar la pràctica de l’activitat física i l’esport entre la ciutadania mitjançant programes i subvencions a entitats esportives. L’esport representa en l’actualitat una de les activitats més destacades de qualsevol societat desenvolupada. Ningú posa en dubte que la seva pràctica constitueix un indicador fonamental de la creixent i constant millora de qualitat de vida de la població. La seva importància pot constatar-se des de diverses vessants: social, econòmica o cultural. Des de la regidoria d’Esports es treballa de manera decidida per l’esport com a mesura de cohesió i de valors personals, valors com la igualtat, la solidaritat i la integració i generadora de conductes saludables i recreatives.

Darrera actualització: 05.05.2017 | 20:18