S'obren les inscripcions a la Puiggraciós XRACE

Dimarts, 6 de febrer de 2018 a les 00:00

De la mà de l'entitat 480RUN, amb el suport de l'àrea d'Esports de l'Ajuntament, el proper diumenge 4 de març tindrà lloc una nova edició de la cursa de muntanya Puiggraciós XRACE, que consta de 3 circuits amb diferents nivells d'exigència:

11km:

El circuit d'enguany repeteix el traçat de l'any passat. D'aquesta manera disposes d'un test ideal per veure el teu marge de millora respecte l'edició anterior. Es tracta d'un circuit ideal per la iniciació i progressió en el trail running amb una pujada continua fins els peus de la muntanya del Puiggraciós i un descencs asequible amb algun petit tram tècnic.

21km:

La nostra mitja marató repeteix el traçat de l'edició 2016. Es tracta d'un circuit molt equilibrat amb dos punts d'ascens principal, el cim del Puiggraciós i els cingles del Bertí, lloc on ofereixen les vistes més espectaculars de tota la prova. 

32km:

El circuit d'enguany modifica en algun  tram el de l'edició 2016. L'ascensió al Puiggraciós es repeteix, com no podia ser d'altra manera, però després s'aprofundeix més en la zona dels Cingles del Bertí - Sant Miquel del Fai, oferint més recorregut aeri i, per tant, les vistes més espectaculars de tota la prova. Es tracta d'una cursa exigent ideal com a repte personal o com a test per proves amb més càrrega de kilòmetres.

Trobareu més informació i podeu tramitar la inscripció a www.480run.com

Darrera actualització: 06.02.2018 | 13:39