Se signa un conveni amb la Fundació Daina

Dimarts, 15 de maig de 2018 a les 00:00

El proppassat dimarts 24 d’abril es va signar un conveni entre l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès i la Fundació Daina, una entitat sense ànim de lucre que treballa per a la defensa dels animals i la natura, pel qual el Consistori i aquesta fundació col·laboraran pel que fa a l’assistència dels animals perduts, ferits, abandonats o assilvestrats en la via pública de l’Ametlla del Vallès.

Des de principis d’any que aquesta fundació gestiona el centre d’acollida de Can Moret, on ha endegat el projecte “Vincles” per aconseguir la socialització d’animals (eminentment gossos) que han estat víctimes de maltractaments o abandonament i que arriben al centre. A més, Daina té com a objectius promoure l’estudi, investigació, coneixement i divulgació del món animal i de la natura.

La Fundació per a la Defensa dels Animals i la Natura (DAINA) va ser creada per la Societat Protectora d'Animals de Mataró l'Abril de 2010, per tal de dur a terme projectes socials compatibles amb la seva tasca proteccionista.

Darrera actualització: 15.05.2018 | 11:32