S'adjudiquen les obres de construcció de la via ciclable de Can Draper

Divendres, 3 de novembre de 2017 a les 12:11

Les obres de construcció d'una via ciclable (carril bici) al Camí de Can Draper han estat adjudicades a l'empresa Garriga Obres i Serveis S.L. per un import de 138.657€, un cop ha finalitzat el procés de licitació al qual hi han concorregut un total de vuit empreses.

Al marge de valorar la proposta econòmica de cada empresa, s'ha tingut en compte el temps de garantia addicional, la construcció d'una tanca de fusta de 50 metres, la tala d'uns determinats arbres, la construcció d'una vorada tipus c2 i moviment de terres tolerables.

Amb tot, les obres s'iniciaran al llarg del mes de novembre, i està previst que finalitzin entre febrer i març de l'any vinent.

Tal i com informàvem setmanes enrere, el carril bici té el seu inici a la carretera BP-1432 (carretera de Sant Feliu) i arriba fins al Carrer Pou de Glaç, amb una longitud total de 1.362 m.

Un cop arribat al carrer Pou de Glaç, el carril bici transcorrerà per aquests 96 metres en direcció oest, fins arribar a la vorera existent i garantir la seva continuïtat.

Aquesta via ciclable comptarà amb dos carrils en dos sentits, i tindrà un amplada de 2,50 m.

L'alcalde de l'Ametla del Vallès, Andreu González, afirma sentir-se molt satisfet de poder dur a terme aquest projecte, que estava inclòs en el programa electoral del seu grup, ja que dotarà aquesta via d'un espai segur per transitar-hi, contribuirà a promoure una mobilitat sostenible i segura i connectarà el centre de poble amb el barri de Can Reixac, un dels principals objectius de l'equip de govern.

Darrera actualització: 03.11.2017 | 12:13