Reorganització del cartipàs municipal

Dijous, 30 de novembre de 2017 a les 11:00

En el Ple del dia 29 de novembre es va donar compte de la modificació del cartipàs municipal, motivat segons l'equip de govern per tal de fer més operatives des regidories i la tasca que s'ha de fer en el darrer tram del mandat.

La regidoria de Noves Tecnologies i Comunicació que portava la Dolors Ferrer s’ha dividit en dues, de tal manera que en Jaume Roviralta portarà Noves Tecnologies i la Dolors Ferrer Comunicació, en què  s'inclouen també totes les polítiques de participació ciutadana.

Un segon canvi és que el regidor Baldomero Reyes, que fins ara portava Sanitat, Medi Ambient  i també Promoció Econòmica, a partir d’ara portarà Sanitat, Medi Ambient i Planejament Urbanístic, que fins ara era competència de l’Alcaldia. Amb aquest canvi podrà afrontar millor els projectes que recauen sobre Sanitat i Medi, i podrà vetllar també directament per la visió ambiental i de sostenibilitat en el planejament del municipi.

El regidor Jaume Roviralta, empresari amb activitat al municipi i coneixedor de les necessitats i els programes que cal fer per continuar reactivant l’activitat econòmica i l’ocupació a l'Ametlla el Vallès, passarà a portar Noves Tecnologies i també Promoció Econòmica.

Finalment, la regidoria de Seguretat Ciutadana passa a dependre directament de l’Alcaldia, atès que hi ha tot un seguit de competències que l’Alcalde no pot delegar, com ser màxim responsable de la policia. Tot i que fins ara hi havia un regidor que coordinava la gestió, la responsabilitat continuava essent de l’Alcalde -perquè així ho diu la llei-, i ara es concentrarà tota la responsabilitat de seguretat a l'Alcaldia.

Podeu consultar tot el cartipàs aquí.

Darrera actualització: 30.11.2017 | 14:08