Novetats sobre la construcció de la passera

Dijous, 2 de novembre de 2017 a les 13:13

La passera que ha d'unir el centre del poble amb el barri de Pinar i Rosanes i el Centre Comercial Sant Jordi per damunt de l'autovia C17 està més a punt de ser realitat, després que el proppassat dilluns 30 d'octubre finalitzés el termini per presentar-se a la segona licitació.

El concurs per adjudicar la construcció de la passera va ser declarat desert perquè que no s'hi va presentar cap empresa, atès que la classificació del contractista estipulada a les bases era molt restrictiva i el preu massa ajustat.

A resultes d'això, es va fer un nova licitació modificant aquesta classificació per un import de 612.109,14 € (IVA inclòs) i modificant la classificació, a la que s'hi han presentat 6 empreses. En aquest sentit, s'ha demanat prorrogar la subvenció de la Diputació de Barcelona per valor de 215.000 €.

Si no hi ha cap imprevist de darrera hora, està previst que les obres s'iniciïn a començament d'any. En aquest sentit, l'equip de govern agraeix per avançat la paciència dels veïns afectats per aquestes obres i per les molèsties que puguin ocasionar. Mentre durin es farà un seguiment exhaustiu de la seva evolució i es mantindrà a degudament informada la ciutadania.

La passera és un dels projectes estratègics de l'equip de govern que encapçal l'alcalde Andreu

González, ja que amb la seva construcció s'eliminarà la barrera que representa l'autovia C-17 connectant el barri de Pinar i Rosanes i el Centre Comercial Sant Jordi amb el nucli urbà, afavorint, alhora, la mobilitat sostenible, atès que es podrà prescindir del cotxe per accedir a aquesta zona.

Darrera actualització: 06.11.2017 | 12:08