Nova pantalla informativa interactiva

Dimecres, 7 de febrer de 2018 a les 13:30

El Consistori de l'Ametlla del Vallès, seguint amb la línia d'incentivar i facilitar la comunicació amb els veïns i veïnes del poble i de promoure la participació ciutadana, s'ha dotat una pantalla tàctil interactiva, que es troba ubicada al vestíbul de l'Ajuntament.

Aquesta pantalla consta d'un menú molt intuïtiu a través del qual l'usuari pot consultar el tauler d'anuncis, el carrerer, les dades meteorològiques, un mapa interactiu de l'Ametlla del Vallès amb informació dels principals elements patrimonials del poble, així com deixar-hi les seves observacions i participar en diferents processos participatius i enquestes promogudes pel Consistori. A més, també s'hi publica l'agenda d'activitats setmanal i anuncis de les diferents activitats que s'organitzen al poble.

Aquest menú és una primera proposta, i s'anirà adaptant al dia a dia del poble i a les principals demandes dels usuaris.

Més millores

Al llarg dels propers mesos s'aniran concretant més millores en termes de comunicació. En aquest sentit, està previst que s'executi la segona fase de la instal·lació dels plafons per a enganxar-hi cartells a diferents punts del municipi, i també que s'instal·lin dues pantalles informatives digitals al parc de Maria Lluïsa i als jardins de Can Muntanyola.

Darrera actualització: 07.02.2018 | 13:48