Nova edició del TapAmetlla a ritme de swing

Dimarts, 10 d'abril de 2018 a les 11:00

El dissabte 5 de maig, de les set de la tarda a mitjanit, tindrà lloc una nova edició del TapAmetlla a la plaça de l’Ajuntament, que enguany tindrà gust a swing.

Organitzat per l’àrea de Turisme de l’Ajuntament, el TapAmetlla 2018 comptarà amb la participació de sis restauradors de l’Ametlla del Vallès, que al llarg de la tarda serviran les seves tapes elaborades expressament per a l’ocasió a preus molt assequibles.

El swing, protagonista

Per amenitzar l’ambient, a les 20.30h l’escola Ball a la Carta oferirà una classe de swing gratuïta, la qual anirà seguida per un concert a càrrec de l’oquestra Swing Out.

Tot plegat, una simbiosi perfecte de música, ball i gastronomia

Propostes dels restauradors

Asti

1.- Esfera vegetal en salsitxa cajun.

2.- Pintxo de speck taleggio i poma caramel·litzada amb reducció de balsàmic.

3.- Crema de carabassó i menta amb cruixent de parmigiano i pebre negre.

Campus bar

1.- Gelat de te verd matcha amb menta i mango fresc.

2.- Negima yakitori (pollastre, cebetes fresques i salsa de soja dolça a la brasa).

3.- Kushiyaki de carxofes i pebrots del padró confitats a la brasa.

Rostisseria Ca la Consol

1.- Croquetó de pollastre a l’ast.

2.- Mini caneló de carn d’olla amb beixamel de ceps.

3.- Torradetes d’all amb esqueixada de bacallà.

Àlex Miquel Suárez

1.- Melós de vedela.

2.- Caldereta de xai ripollès.

3.- Galtes sense feina sobre patata.

Bar l’Esquitx

1.- "Callos" de l'àvia.

2.- Patates braves.

3. Mini hamburguesa.

Lucidis

1-Pintxo de pop a la gallega amb salsa especial.

2-Torrada de bloc de foie amb capa de formatge brie banyat amb encenalls de pernil ibèric.

3- Con d’encenalls de pernil ibèric amb un toc de formatge de cabra.

Darrera actualització: 23.04.2018 | 12:48