Nous espais per enganxar-hi cartells

Divendres, 24 de novembre de 2017 a les 00:00

Un dels compromisos adquirits pel Consistori en el procés participatiu sobre els mitjans de comunicació celebrat mesos enrere amb les entitats del municipi va ser la instal·lació de plafons i vitrines per enganxar-hi cartells, a diferents punts del poble.

El novembre passat es va dur a terme la primera fase d'aquesta iniciativa, i es van instal·lar tres plafons al barri de Pinar i Rosanes, a la plaça Cingles de Bertí (rotonda Can Sous) i davant l'Escola Bressol Municipal l'Ametller, i tres vitrines a Illa Activa Centre Esportiu Municipal, al Camp de Futbol Josep Costa i al pavelló poliesportiu.

El plafons són tòtems el·líptics fets d'acer galvanitzat i xapa d'alumini, dels quals en podran fer ús lliurement les entitats del poble que així ho desitgin. Pel que fa a les vitrines, amb porta de vidre i pany, es destinaran a la promoció d'esdeveniments organitzats per l'Ajuntament.

Al llarg del 2018 s'instal·laran més plafons i vitrines a aquests punts de l'Ametlla del Vallès: Turons del Vallès, parc 11 de Setembre, Can Rexac, parc de les Acàcies, carrer Soleia, plaça de l'Església, Can Muntanyola, escola Els Cingles, escola Bertí i escola Municipal de Música

Normativa d'ús dels tòtems el·líptics:

1.- Queda totalment prohibit penjar material publicitari a les cartelleres municipals que no tinguin la finalitat de difondre actes culturals o socials de l'Ametlla del Vallès.

2.- L'ús d'aquestes cartelleres queda restringit únicament a la difusió d'activitats i informacions municipals, així com de les organitzades per entitats socials, culturals, esportives i recreatives de la vila, degudament inscrites al registre municipal d'entitats i associacions de l'Ametlla del Vallès, i que tinguin una finalitat d'interès general. En queden excloses totes les empreses privades i/o entitats amb ànim de lucre, ja siguin de l'Ametlla del Vallès o de fora.

3.- Només s'hi poden penjar cartells no superiors a una mida de din-A3, amb orientació vertical. Els cartells din-A4 podran tenir orientació horitzontal.

4.- Els cartells s'han d'enganxar amb cinta adhesiva, mai amb cola.

5.- Només es podrà enganxar un cartell per cartellera. Mai cara i cara de les cartelleres.

6.- En cap cas un cartell pot tapar un altre col·locat prèviament i que anunciï un acte que encara no s'ha celebrat.

7.- Un cop caducat, el cartell ha de ser retirat per la mateixa entitat que l'ha col·locat.

8.- Queda prohibida la col·locació de cartells fora dels llocs autoritzats.

9.- Durant campanya electoral els partits polítics no podran fer ús d'aquest espai, atès que ja n'hi ha d'habilitats a tal efecte.

 

 

 

Darrera actualització: 10.01.2018 | 13:51