Nous cursos d’informàtica i sobre l’administració electrònica

Dilluns, 26 de març de 2018 a les 00:00

A resultes dels bons resultats dels cursos d’informàtica per a trobar feina o per a millorar el currículum organitzats l’any passat, l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament ha decidit tornar a oferir-los i implementar-ne de nous. Aquests són cursos gratuït destinats a totes aquelles persones que volen posar-se al dia pel que fa a la informàtica i a l’administració electrònica.

Paquet office

Cada dimarts i cada dijous, del 3 de maig al 5 de juny, de 9.30 a 11.30h a l’aula TIC.

En aquest curs es donaran les nocions bàsiques per poder fer ús del programari Office (word, excel, etc.).

Posa’t al dia

Cada dimarts i cada dijous, del 7 de juny al 21 de juny, de 9.30 a 11.30h a l’aula TIC.

Curs dirigit a aquelles persones amb cap o molt poques nocions sobre dispositius mòbils (ordinador portàtil, tauleta, telèfon intel·ligent, etc.).

Administració electrònica

Dilluns 28 de maig, de 18.00 a 20h a la Sala Polivalent.

Curs formatius sobre l’administració electrònica i la finestreta única: certificats digitals, tramitacions amb l’administració pública, com rebre i accedir a les notificacions, etc.

Preparació ACTIC

A partir del 15 de setembre, dos dies a la setmana de 9.30 a 11.30h

Curs en què es formarà als assistents per poder examinar-se de l’Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i Comunicació, certificació oficial de la Generalitat de Catalunya. El certificat ACTIc és una eina que pot facilitar l’obtenció d0una feina, la promoció professional, l’accés a eines d’aprenentatge virtual o l’obtenció d’una certificació professional.

Aquella persona que ho vulgui major de 16 anys, pot examinar-se a un centre homologat (la Biblioteca de l’Ametlla ho és).

La inscripció a aquests cursos es pot realitzar aquí.

Darrera actualització: 23.04.2018 | 11:25