Música per a tothom les nits de la Festa Major

Divendres, 3 d'agost de 2018 a les 09:00

La música serà l’ingredient principal de les nits de la Festa Major, amb actuacions de grups i DJ’s diversos que abraçaran estils musicals diferents per tal que tothom pugui gaudir de la festa.

La primera nit, la del dijous 23, els dj’s locals dj Tedix i dj Gr seran els teloners de la Festa Flaixbac (23h), amb l’equip del Vaparir Tour i l’ametllatà Carles Pérez al capdavant.

El 24 d’agost la Colla de Gitanes del Grans (22h) farà una exhibició de ball a la plaça de l’Ajuntament i, tot seguit l’Orquestra “la Chatta” prendrà el relleu (22.30h). Per a tancar la nit, el DJ ametllatà Jou TM punxarà.

La nit del divendres 25 començarà amb el concert del grup de l’Ametlla Cuarto segunda (22.30h) i, seguidament, la rumba i el mestissatge sonarà de la mà del grup de la Garriga Gertrudis (23.30h). El Dj Suli tancarà la nit amb i diverses sorpreses!

Finalment, la darrera nit arribarà el torn de les tradicionals havaneres (22h) a la Font de la Mina amb el grup Barca de Mitjana.  A la mitja part, com no pot ser d’altra manera, se servirà rom cremat.

Darrera actualització: 16.07.2018 | 11:53