Modificació del Pla Parcial de Can Draper per tal de dinamitzar l’economia local

Dilluns, 7 de maig de 2018 a les 00:00

El passat Ple del mes d’abril es va aprovar inicialment la modificació del pla parcial del sector de Can Draper, que permetrà introduir usos comercials i d’equipament privat en aquest sector que està en ple procés d’urbanització a l’entrada del poble. L’objectiu de la modificació és crear un espai comercial i d’activitat que doni un fort impuls a l’activitat econòmica del municipi i, per tant, en la creació de llocs d’ocupació.

Així, aquest canvi introdueix un ús comercial compatible amb l’ús d’habitatge, modificant dues parcel·les que prèviament havien de ser 58 habitatges, i que ara passaran a tenir qualificació d’equipament privat i on s’admetran altres usos com el comercial. Tanmateix, però, es regularitzarà l’ús de les parcel·les per tal d’ajustar l’equipament públic al pla parcial aprovat, i ordenar l’espai públic de zones verdes. Cal recordar que en aquesta actuació l’Ajuntament té previst dedicar dues parcel·les a habitatge públic per donar resposta a les necessitats d’habitatges dels joves del municipi, així com també de les persones grans que busquen un millor confort i mobilitat en una edificació moderna sense barreres.

En definitiva, amb aquesta modificació es vol impulsar l’activitat econòmica i de creació d’ocupació i alhora millorar les parcel·les públiques per fer més viable el seu aprofitament.

Darrera actualització: 07.05.2018 | 10:50