Manifest de suport al President Carles Puigdemont i al Govern de la Generalitat de Catalunya

Dimecres, 11 d'octubre de 2017 a les 13:09

Aquest matí l'alcalde de l'Ametlla del Vallès, Andreu González Gil, ha signat el manifest de suport al President Carles Puigdemont i al Govern de la Generalitat, que es transcriu a continuació:

"Davant dels fets esdevinguts la jornada d'ahir al Parlament de Catalunya, on el Molt Honorable President de la Generalitat, Sr. Carles Puigdemont, va assumir que Catalunya esdevingui independent en forma de república i posteriorment va proposar suspendre els efectes de la declaració que preveu la llei del referèndum (la qual va ser rubricada pels diputats i diputades de Junts pel Sí i la CUP), vull expressar el meu total suport a la decisió presa pel nostre President i el Govern que ell encapçala.

Amb aquesta valenta decisió, el President Puigdemont ha demostrat al món sencer el seu tarannà d'home d'estat, donant resposta a la demanda europea d'apostar pel diàleg fins el darrer moment, preservant el capital polític internacional acumulat les darreres setmanes, clau per a culminar el Procés. 

Des d'aquestes línies vull mostrar la meva total confiança en el nostre President, al qual l'avala la seva trajectòria personal i política. Ara només ens resta esperar que el govern de l'Estat espanyol estigui a l'alçada d'aquest acte de generositat i de responsabilitat col·lectiva. I no voldria acabar aquest manifest sense agrair públicament la tasca duta a terme per totes les entitats, partits sobiranistes i gent anònima. Sense la seva implicació i feina constant al llarg de tot el Procés, no estaríem tan a prop d'assolir la República catalana. A tots ells, moltes gràcies". 

Andreu González i Gil

Alcalde de l'Ametlla del Vallès

Darrera actualització: 11.10.2017 | 13:12