L'Ametlla s'adhereix al Projecte Comerç 21

Dimarts, 27 de juny de 2017 a les 09:33

La Diputació de Barcelona, conjuntament amb PIMEComerç i amb la col•laboració de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès, entre d'altres, presenta el Programa Comerç 21, un programa dirigit als comerços i serveis amb l'objectiu de millora de l'oferta comercial dels municipis de la demarcació de Barcelona, amb el suport i impuls a un màxim de 50 micropimes amb capacitat i voluntat de millora i creixement de negoci.

Comerç 21 consisteix en el suport, assessorament i acompanyament personalitzat a les empreses seleccionades: diagnosi de l'empresa, disseny d'un pla d'accions, execució i acompanyament.

Per participar en aquest programa l'empresa ha d'omplir un full de sol•licitud que trobareu al web de l'Ajuntament i enviar-lo a l'adreça info@comerc21.cat, o per correu postal al carrer Viladomat, 174 08015 Barcelona.

La participació en l'acció té un cost per l'empresa beneficiària de 121 euros (IVA inclòs) i que es farà efectiu un cop sigui seleccionada, la resta de l'import del cost de l'acció serà subvencionada per la Diputació de Barcelona i PIMEC.

Darrera actualització: 27.06.2017 | 09:33