L’Ametlla, plató de la pel·lícula "Mirage"

Dimecres, 11 d'abril de 2018 a les 00:00

En els últims anys l’Ametlla del Vallès s’ha convertit en terra de rodatges. Ha acollit projectes televisius com sèries tan conegudes com Cites o Com si fos ahir, de TV3, que contribueixen a promocionar el municipi a l'exterior i també deixen rèdits econòmics a les arques municipals.

Aquest passat mes de febrer va tenir lloc al barri de Can Camp, al carrer de la Vinya, en el tram comprès entre els carres del Club i Pomera, el rodatge de la pel·lícula Mirage. El film està protagonitzat per actors com Adriana Ugarte, Chino Darín, Javier Gutiérrez, Nora Navas, Álvaro Morte, Miquel Fernández, Mima Riera, Francesc Orella, Albert Pérez, Clara Segura, Silvia Alonso i Aïna Clotet, i està produït per Atresmediacine, Think Studio, Colosé Producciones i Mirage Studio AIE, en associació a Warner Bros España, amb la col·laboració de Atresmedia, Netflix i el recolzament del ICEC.

Mirage és el tercer llargmetratge d’Oriol Paulo després de gravar Contratiempo (2017) i El cuerpo (2012). Les dues pel·lícules s’han convertit en uns dels thrillers amb més èxit del cinema català i espanyol.

És una interferència entre dos temps que provoca que Vera, una mare feliçment casada, salvi la vida d’un noi que va viure a casa seva fa 25 anys. Però les conseqüències de la seva bona acció provoquen una reacció en cadena que fa que desperti en una nova realitat en la qual la seva filla no havia nascut.

En paraules del director, Oriol Paulo: “tot i que la pel·lícula està liderada per un personatge femení molt fort, el film compta amb un ventall de personatges complexos i fonamentals per explicar la història.

Mentre escrivia el guió, mai hauria pogut imaginar una relació d’actors tan completa com la que tenim”.

Darrera actualització: 11.04.2018 | 12:38