L'Ametlla es prepara per una gran Diada reivindicativa

Dimarts, 4 de setembre de 2018 a les 11:00

L'Ametlla del Vallès organitza una Diada Nacional de Catalunya més participativa i reivindicativa que mai. L'Ajuntament concep l'Onze de setembre com un acte de reafirmació de la identitat com a poble, de la manera de fer i de ser pròpia, d'entendre la vida i la convivència, així com un acte d'estima a la cultura catalana, a la gent i al país. La Diada és per al municipi una oportunitat per sortir al carrer a esbombar la llibertat, la solidaritat, la tolerància, la integració i la pau que defineixen la nació catalana.

La celebració començarà a les 11h del matí al parc Joan Plumé amb parlaments institucionals. Tot seguit, es durà a terme l'ofrena al monòlit en honor a Joan Plumé i els seus col·laboradors per part dels càrrecs electes del consistori i els familiars de l'exalcalde republicà. La jornada seguirà amb una ballada de sardanes amenitzada per la Cobla Canigó i un refrigeri.

Com és habitual el dia previ a la Diada, el dilluns 10 de setembre, l'Assemblea Nacional Catalana de l'Ametlla del Vallès realitzarà la VI Marxa de Torxes per la República des de la plaça de l'Església fins a la plaça de l’Ajuntament. A les 21h s'engegarà la marxa amb l'acompanyament de Timbals i Carretillada. Mitja hora abans es podran comprar les torxes a la plaça de sortida.

Darrera actualització: 04.09.2018 | 11:36

Imatges

Marxa Torxes