L'Ametlla del Vallès s'adhereix a la campanya "Casa nostra, casa vostra"

Dimecres, 5 d'abril de 2017 a les 14:31

Tots els regidors i regidores que van assistir al Ple ordinari del passat dimecres 29 de març varen aprovar per unanimitat una moció presentada pels grups municipals PDeCAT, PSC-CP i l’Ametlla en Comú – Entesa, per la qual l’Ametlla del Vallès s’adhereix a la campanya “Casa nostra, casa vostra” i se suma a la campanya de suport a l’acollida de població refugiada en trànsit a Europa, víctima dels conflictes armats a l’àrea mediterrània del Fons Català de Cooperació al desenvolupament.

Per altra banda, en el mateix Ple també es va aprovar per unanimitat dels assistents una altra moció presentada pel grup municipal d’Ametlla’-ERC-AM, per l’acollida immediata a Catalunya de persones refugiades i migrants.

Inventari de recursos

Ja fa setmanes que l’Ajuntment ofereix a la ciutadania que vulgui col•laborar en l’acollida de persones refugiades la possibilitat d’informar dels recursos que voldria oferir, ja sigui a títol individual o com a entitats o empreses, per tal de fer arribar a aquesta informació a l’inventari de recursos del Comitè per a l’Acollida de les Persones Refugiades. Les persones interessades poden omplir la fitxa d’inventari de recursos que s'adjunta i lliurar-la a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.

Darrera actualització: 05.04.2017 | 15:39