L'Ametlla Cineclub, nova proposta cultural a l'Ametlla del Vallès

Dilluns, 30 de gener de 2017 a les 12:12

El mes febrer una nova proposta cultural endegada per les àrees de Joventut i Cultura de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès començarà a caminar: "L'Ametlla Cineclub".

"L'Ametlla Cineclub" és un espai que neix amb l'ànim de compartir aquells moments de joia, tristor, dubte, agonia i diversió que ens proposen les millors pel•lícules, un espai per debatre, preguntar, per descobrir noves pel•lícules i per tenir noves vivències.

El Cinclub engegarà motors amb un clàssic dels noranta: El Show de Truman, que es projectarà el diumenge 5 de febrer, a les 18h al Casal de la Gent Gran. En Truman Burbank és un home corrent i un pèl ingenu que ha viscut tota la seva vida en un poble en el que no hi succeeix pas res. Tot i això, de sobte, uns insòlits esdeveniments el fan sospitar que està succeint quelcom estrany. Tots els seus amics són actors, la seva ciutat és un plató, i tota la seva vida està sent filmada i emesa com el reality show més ambiciós de la història.

Durant aquest primer any es podrà gaudir d’una sessió al mes, els diumenges a les 18h al Casal de la Gent Gran.

Des de l'Ajuntament es valora molt positivament poder arrancar definitivament el que, s'espera, arribi a consolidar-se com el cineclub del l’Ametlla. Moltes propostes extremadament interessants estan damunt la taula.

Darrera actualització: 30.01.2017 | 12:16