L'Ametlla aposta per noves eines de comunicació

Dilluns, 12 de març de 2018 a les 12:00

Un dels principals objectius de l’equip de govern de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès és mantenir una comunicació transparent i fluïda amb la ciutadania per fer-la partícip de tot allò que passa al poble. I perquè això sigui possible, és imprescindible disposar d’unes eines adients per tal de fer arribar la informació de la millor manera possible als veïns i veïnes de l’Ametlla del Vallès.

És per aquest motiu que als canals de comunicació habituals com són la pàgina web (www.ametlla.cat), el Diari de l’Ametlla, les xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram i Youtube), l’app i els recentment estrenats punts de cartelleria i vitrines, se li ha de sumar una pantalla tàctil interactiva que s’ha ubicat al vestíbul de l’Ajuntament, i la propera instal·lació de dues pantalles digitals als Jardins de Can Muntanyola i davant del parc de Maria Lluïsa.

Pantalla tàctil interactiva

La pantalla tàctil de l’Ajuntament consta d'un menú molt intuïtiu a través del qual l'usuari pot consultar el tauler d'anuncis, el carrerer, les dades meteorològiques, un mapa interactiu de l'Ametlla del Vallès amb informació dels principals elements patrimonials del poble, així com deixar-hi les seves observacions i participar en diferents processos participatius i enquestes promogudes pel Consistori. A més, també s'hi publica l'agenda d'activitats setmanal i anuncis de les diferents activitats que s'organitzen al poble.

Aquest menú és una primera proposta, i s'anirà adaptant al dia a dia del poble i a les principals demandes dels usuaris.

Pantalles informatives digitals

Després que el concurs pel subministrament, instal·lació i manteniment de dues pantalles informatives digitals hagi quedat desert, s’ha adjudicat el contracte a l’empresa Digiman, que estableix un arrendament per un període de quatre anys que inclou instal·lació i manteniment amb una opció de compra.

Les pantalles tindran una superfície mínima de 3,7 m2 (250 x 170 cm.) i s’ubicaran als jardins de Can Muntanyola i a la cruïlla del carrer Torregassa amb la carretera de Sant Feliu a una alçada de 4,6 m. del terra, garantint així una visibilitat òptima.

La tecnologia emprada és LED d’alt rendiment que, amb una resolució mínima de 256 x 160 píxels, assegura tenir una visualització correcta del continguts inclús amb reflexes solars, alhora que optimitza la despesa energètica.

A aquestes pantalles s’hi reproduiran continguts de tot tipus a color, en format imatge o vídeo, informació que es gestionarà remotament des de l’Ajuntament.

Més millores

Al llarg dels propers mesos s'aniran concretant més millores en termes de comunicació. En aquest sentit, està previst que s'executi la segona fase de la instal·lació dels plafons per a enganxar-hi cartells a diferents punts del municipi.

Darrera actualització: 12.03.2018 | 12:05