L’Ajuntament consultarà les usuàries de les piscines d’estiu sobre la pràctica del topless

Dimecres, 18 d'abril de 2018 a les 11:00

L’Àrea d’Esports i de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès han decidit portar a terme una consulta ciutadana entre les dones empadronades al municipi i majors de 16 anys, per preguntar si s’ha de modificar o no la normativa existent i permetre la pràctica del topless a les Piscines d’estiu municipals. La decisió s’ha pres després de consultar-ho amb l’Observatori d’Igualtat de Gènere de la Generalitat de Catalunya, organisme que va aconsellar que les persones consultades fossin les afectades.

Aquesta determinació és fruit d’un compromís polític de l’equip de govern va adoptar després de la controversia generada el darrer estiu. La voluntat de l’Ajuntament és que la normativa de les piscines municipals s’adapti a la voluntat des seus usuaris/es.

Així, a meitats del mes de maig, coincidint amb la posada en venda dels abonaments d’estiu, s’iniciarà un procés consultiu online obert a totes les dones majors de 16 anys i empadronades a l’Ametlla per tal que, només elles, el col·lectiu afectat, puguin decidir sobre el canvi d’un reglament de funcionament de les instal·lacions ja existent des de fa molts anys.

Darrera actualització: 14.05.2018 | 13:58