La nova temporada de la Sala de Teatre, t'emocionarà

Dimecres, 3 de gener de 2018 a les 00:00

Amb l'inici del nou any, la Sala Teatre estrena programació amb l'aspiració de consolidar-se com un espai referent al municipi per a les arts escèniques i la música.

La  programació es presentarà en blocs trimestrals, amb un esperit eclèctic i obert a tots els públics:  cinema, teatre, dansa, circ, música, etc.

Aquest primer trimestre de 2018 la Sala Teatre aixecarà el teló amb l'obra teatral La idea d'Europa, de la Companyia  Cia Inutil Mots, el diumenge dia 21 de gener a les 18.00h.

Al febrer serà el torn pel circ amb l'espectacle Alone, una proposta molt poètica sobre la solitud, apte per a tots els públics, que es farà el 25 de febrer a les 18h. A més, el mateix mes s'iniciarà el Cicle de Cinema Infantil en Català, que s'allargarà fins el maig.

El març serà un mes musical i vindrà acompanyat per l'Indie-Rock amb la presentació d'Itana, un dels grups revelació del passat Festival de Música Viva de Vic. Al capdavant d'aquests formació hi trobem la Núria Moliner, veu i guitarra que es fa acompanyar per una formació de músics consolidats provinents del rock i del jazz. El concert es farà el dia 10 de març.

Enquesta

Recordeu que fins el 28 de gener tothom que ho desitgi pot participar en l'enquesta que han impulsat les àrees de Cultura i de Participació, en què es demana l'opinió sobre la programació cultural actual i es recullen propostes per adaptar-la a les inquietuds de tots els veïns i veïnes.

Trobareu l'enquesta aquí.

 

 

Darrera actualització: 03.01.2018 | 09:02