La Fundació Teràpia a Cavall celebra el seu 15è aniversari

Dimecres, 7 de juny de 2017 a les 13:37

El diumenge 4 de juny la Fundació Teràpia Cavall va organitzar a les seves instal•lacions la festa de celebració del seu 15è aniversari, acte al que hi van assistir més de 160 persones, entre les quals l'alcalde Andreu González i la regidora de Benestar Social, Roser Ametller.

La festa, amb un marcat caràcter emotiu, va constar de diversos parlaments així com d'activitats per a tots els assistents: pares, mares i infants, que varen gaudir de contes i música.

La Fundació Teràpia a Cavall, amb seu a l'Ametlla del Vallès, és una entitat sense ànim de lucre dedicada a la millora de la vida de nens i nenes amb diversitat funcional o necessitats especials a través de la combinació de cavalls, teràpia i entorn natural. Amb aquesta combinació, la Fundació assoleix els objectius lúdics, educatius i terapèutics en un ambient relaxat, sa i divertit.

Un dels seus principals objectius és, doncs, proporcionar a nens i nenes amb necessitats especials una base per al desenvolupament de les activitats necessàries per a la seva autonomia personal, a través d'un tractament personalitzat de qualitat i innovador, incloent les activitats i teràpies assistides amb cavalls.

Darrera actualització: 07.06.2017 | 13:42