La Flama del Canigó torna a l’Ametlla del Vallès

Dilluns, 25 de juny de 2018 a les 00:00

El dissabte 23 de juny la Flama del Canigó va tornar a l’Ametlla del Vallès després de molts anys d’absència, per encendre la foguera de Sant Joan ubicada a la plaça de l’Ajuntament.

L’alcalde, Andreu González, i la regidora de Festes, Dolors Ferrer, acompanyats per protecció Civil, varen anar a recollir la flama amb un quinqué a la Garriga, la qual va arribar a l’Ametlla del Vallès, al final del Passeig, pocs minuts més tard de les set de la tarda.

Fent relleus, diferents voluntaris veïns del poble varen portar la flama fins la plaça de l’Ajuntament, on estava tot preparat per l’encesa de la foguera en un acte en què la Coral Lo Lliri va cantar tres cançons: Canigó, Sota els Cingles de Bertí i el Cant de la Senyera, i en què l’alcalde es va dirigir a tota la concurrència llegint un manifest escrit pel president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart.

Un petit espectacle pirotècnic va donar pas a l’encesa de la foguera, que va anar a càrrec de l’alcalde, acompanyat per la Núria Riba, membre de l’ANC de l’Ametlla.

L’acte va finalitzar amb un petit piscolabis a base de coca i cava.

Darrera actualització: 25.06.2018 | 10:39