Joan Queralt, a l'Ametlla del Vallès el 26 d'abril

Dilluns, 9 d'abril de 2018 a les 12:00

El proper dijous 26 d'abril, a les set de la tarda a la Biblioteca Municipal Josep Badia i Moret, tindrà lloc la xerrada "La separació de poders a Espanya", que anirà a càrrec del Doctor en Dret i Catedràtic de Dret Penal, Joan Josep Queralt, i que s'inclou en el Cicle de Conferències Idees i Paraules que organitza l'àrea de Cultura i coordina en Jordi Sedó.

Contingut de la conferència:

"Arran dels difícils moments que li han tocat de viure a Catalunya d’ençà que una part molt significativa de la seva població ha optat per l’emancipació política del país, ha aflorat una sèrie de dèficits democràtics que ja s’intuïen a l’estat espanyol, dels quals el més rellevant és, potser, la precària situació en què ha quedat la separació de poders, que tota democràcia hauria de preservar de manera inexcusable.

Com a resultat, en els darrers temps, hem vist coses que molts de nosaltres no hauríem pogut ni arribar a imaginar, situacions que ens han recordat amargament altres temps, sortosament periclitats. El ponent que hem escollit en aquesta ocasió, sabrà donar-hi la seva visió d’expert en la matèria i el públic assistent tindrà l’ocasió d’interpel·lar-lo per aclarir els dubtes que encara pugui tenir sobre el particular."

Darrera actualització: 09.04.2018 | 12:38