El Cicle de Jazz encara la recta final

Dimarts, 27 de juny de 2017 a les 10:05

Les veu incomparables de The Sey Sisters, la sensibilitat i el bon gust de Juan Gómez "Chicuelo" i Marco Mezquida i la joveníssima Rita Payés amb el seu flamant primer disc acompanyada de l’Andrea Motis, en Joan Chamorro, l’ Esteve Pi i en Josep Traveri han estat els actors principals d'un 6è Cicle de Jazz de l'Ametlla del Vallès que ja ha traspassat el seu equador.

Aquestes tres primeres propostes han estat acollides per un públic en sintonia amb aquest gènere musical, cada cop més eclèctic i més obert a la fusió, penjant el cartell d’exhaurides les localitats a les tres convocatòries.

Els espais on s’han desenvolupat els concerts, els jardins de la Residència Millet Park i les masies de Can Plantada i Can Draper, han estat el complement idoni perquè un públic entusiasta pogués gaudir de la música en un marc incomparable, i han permès als assistents als concerts gaudir de les presentacions dels nous àlbums "Let freedom Ring" (The Sey Sisters), "Conexión" (Chicuelo i Mezquida) i "Lua Amarela" (Rita Payés i Joan Chamorro Trio) .

Recta final
El 6è Cicle de Jazz de l'Ametlla del Vallès encara la recta final amb la mateixa intensitat. El divendres 30 de juny, a les 20h a la plaça de Can Viver, David Pastor & Nu-Roots presentaran "Motion" el seu treball més recent (2017), i el divendres 7 de juliol, a les 20h a la plaça de l'Ajuntament, Antonio Lizana Quintet presentarà també el seu últim disc "Oriente".

En ambdós casos, l'entrada al concert és gratuïta (aforament limitat).

Ametjazz
El Cicle de Jazz ve acompanyat de l'exposició fotogràfica Ametjazz, un recull d'instantànies fetes per fotògrafs de l'AFA d'anteriors edicions del Cicle de Jazz, que es va inaugurar el divendres 2 de juny a la Sala Polivalent amb l’actuació del combo de música moderna de l’Escola Municipal de Música, en què es va poder constatar la qualitat de les noves generacions de músics del municipi.

Darrera actualització: 27.06.2017 | 10:23