El 18 i 19 de maig tornen les Jornades Modernistes

Dijous, 10 de maig de 2018 a les 11:00

El 18 i 19 de maig l’Ametlla del Vallès recularà en el temps per celebrar les IV Jornades Modernistes, un esdeveniment organitzat per l’àrea de Turisme de l'Ajuntament amb la finalitat de promoure el nostre patrimoni modernista i dinamitzar socialment i econòmica el municipi.

Les Jornades d’enguany presenten alguna novetat, com el fet que s’iniciaran la tarda del divendres dia 18 i continuaran durant tot el dissabte 19.

Divendres l’obra de teatre “Salvada!” donarà el tret de sortida a la Sala Municipal de Teatre a les 21h. “Salvada!” és una comèdia de Frec a Frec que pretén emular el teatre que es feia a inicis del segle XX però pensat per un públic actual. Seguidament, la plaça de l’Ajuntament acollirà un sopar realitzat per Campus Bar i Asti, que s’amenitzarà amb la projecció d’un mapping a la façana de l’Ajuntament, per acabar amb el swing de The Three Cool Cats. Podeu fer la reserva del sopar al Campus Bar o bé fent un ingrés de 20€ a ES71 0182 3347 6802 0174 1677.

Dissabte les Jornades Modernistes duraran tot el dia, amb parades de tota mena ubicades a la plaça de l'Ajuntament i amb activitats i espectacles complementaris que enumerem a continuació: 

- 8h > Concurs de pintura ràpida obert a tothom. Els premis s’entregaran a les 14h a La Sala Carles Sindreu. Trobareu les bases aquí.

- 10h >  Inauguració de la Jornada Modernista i obertura de parades.

- 10.30h > Recepció de les Ciutats Modernistes.

  > Batucada de l’Escola Municipal de Música de l’Ametlla del Vallès.

                  > Desfilada de vestits Modernistes (sortida de Villa Lola a plaça Ajuntament)

- 11h > Itinerari Modernista amb teatralització (sortida de Villa Lola)

- 11.30h > Zuma modernista a càrrec d’Illa Activa.

- 12h > Ball de Gitanes de les colles de petits i mitjans.

- 17.30h > Carilló (espectacle).

-18.30h > Xerrada i taller sobre plantes aromàtiques.

- 19.30h > Carilló (espectacle).

- 21h > A la Sala Municipal de Teatre: "Salvada!"

- Durant al matí > espectacle de Miss Umbrella.

- A la tarda > Pianola Modernista

- Durant tot el dia > Exposició de fotografies modernistes i ceràmica de Josep M. Roig i Pamela Lozano, a la plaça Ajuntament.

- Durant tot el dia > Parada per decorar barrets.

 

Darrera actualització: 18.05.2018 | 13:41