Diada de Sant Jordi, vine a llegir roses i olorar llibres al jardí de les lletres

Divendres, 7 d'abril de 2017 a les 14:11

El diumenge 23 d'abril, de 10.30 a 14h, l'Ametlla del Vallès viurà la Diada de Sant Jordi més festiva dels darrers anys, en una jornada plena d'activitats familiars que s'ubicaran als jardins de Can Muntanyola.

Allà s'hi ubicaran parades amb llibres i roses, així com diferents tallers creatius de caire familiar, que són els que segueixen:

1.- Taller de punts de llibre, en què famílies, infants, adults i gent gran podran crear el seu punt de llibre personalitzat amb materials creatius ben diversos.

2.- Taller de creació d'un llibre en família. Aquest és un taller per a famílies amb infants a partir de 3 anys, en què podran escriure i il•lustrar el seu propi llibre familiar, així com fer-ne el disseny i l'enquadernació.

3.- Taller de fabricació de cubs "Explica històries". Es tracta d'un taller en què famílies i infants podran fabricar cubs de jocs personalitzats per poder endur-se el joc de taula a casa. És un joc basat en les emocions i la fantasia, així com en la creació i ideació d'històries improvisades, ideals per a comunicar-se amb la resta d'una manera amena i diferent, basada en personatges, emocions, accions i llocs inèdits.

4.- Taula de jocs "Cubs explica històries". Un cop les famílies hagin acabat de fabricar el seu joc de cubs podran passar a la taula de jocs, on un tallerista els hi explicarà com jugar-hi, i participarà activament tot incentivant l'intercanvi amb altres persones, la descoberta, la trobada i la comunicació.

5.- Mural per deixar petjada escrita o dibuixada. És un espai on infants, adults i gent gran podran deixar petjada dient la seva, així com compartir una obra conjunta, que acabarà formant un gran mural de desitjos-photocall.

6.- Taller-espectacle de malabars, en què s'ensenyaran habilitats de circ, i que finalitzarà amb un espectacle interactiu, familiar i adaptat a la Diada.

A més, a les 12h se servirà un esmorzar a tots els participants.

Darrera actualització: 07.04.2017 | 14:11