Clàssics, jazz i cinema, preludi del 6è Cicle de Jazz de l'Ametlla

Dimecres, 10 de maig de 2017 a les 09:00

Els Amics de la Música i l’Ametlla Cineclub ens proposen dos esdeveniments per afinar l’oïda i disposar-nos per la sisena edició del Cicle de Jazz de l’Ametlla del Vallès. I és que, amb motiu d’aquesta efemèride musical ja consolidada al nostre poble, i que tindrà lloc durant el mes de juny, l’Ametlla Cineclub ha volgut homenatjar aquest gènere musical en la seva darrera sessió de la temporada amb la projecció de Mo’Better Blues (1990), del director Spike Lee.

Amb aquesta sessió, que es farà el diumenge 21 de maig, a les 18 h a la Sala Municipal de teatre, l’Ametlla Cineclub tancarà la temporada fins al setembre havent projectat quatre pel•lícules: El Show de Truman, Criadas y Señoras, Manhattan i Mo’Better Blues.

Val a dir que tot just abans que comenci la projecció de la pel•lícula es farà la presentació del cartell oficial del 6è Cicle de Jazz.

En aquest mateix sentit, el dia 14 de maig els Amics de la Música ens proposen un concert molt especial també en clau de jazz, titulat “Classic meets Jazz”, en què el genial Flautista Claudi Arimany, acompanyat per Eduard Sánchez, Santi Escura, Manuel Vega i Antoni Gadea, portarà al terreny del jazz un repertori amb obres de Mendelssohn, Mozart, Verdi i Bolling.

El concert, com és habitual, es farà a l’església de Sant Genís, a les set de la tarda.

Darrera actualització: 09.05.2017 | 12:14