5è Ral·li fotogràfic de l'Ametlla

Dijous, 11 de maig de 2017 a les 12:31

L’Associació de Fotògrafs de l’Ametlla (AFA), aprofitant les III Jornades Modernistes de l’Ametlla del Vallès que es celebren el cap de setmana 27 i 28 de maig, organitza el 5è ral·li fotogràfic de l’Ametlla del Vallès amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès i de la seva àrea de Cultura.

Aquest concurs ha estat reconegut per la Federació Catalana de la Fotografia (FCF), amb el número 2017/41 i tindrà lloc el 27 de maig.
Al ral·li podran participar-hi totes aquelles persones que ho desitgin, en les categories adulta i infantil (fins a 14 anys). La modalitat és digital, hi haurà tres temes obligatoris que seran estipulats per l’organització (AFA), i que es donaran a conèixer a les persones participants al mateix moment de l’inici del ral·li.

Les inscripcions seran gratuïtes i es realitzaran de les 9 a les 10 hores a la Sala d’Art Carles Sindreu (carrer Torregassa 8 de l’Ametlla del Vallès). A les 10 hores es donarà tant el tret de sortida al ral·li com a la temàtica del mateix. Des de les 13.15h fins les 14h els participants hauran d’entregar la targeta amb les fotografies al mateix lloc de les inscripcions. A les 14 hores es donarà per tancat el concurs.

El jurat del concurs estarà format per tres persones membres d’associacions fotogràfiques i reconeguts per la FCF. Cal assenyalar que es farà una exposició amb les fotografies guanyadores i es publicaran a la web de l’AFA, www.afametlla.com.

El veredicte del jurat es farà públic el 18 de juny, a les 12 h a la Sala Polivalent, on també s’exposaran les fotografies guanyadores. Els premis es lliuraran un cop finalitzat el veredicte del jurat:

- Primer premi al millor reportatge 100€.

- Premis a les millors fotografies: un premi de 50€ corresponent a cadascun dels tres temes proposats.

- Obsequis categoria infantil al primer, segon i tercer premi.

Per a més informació en relació a les bases a www.afametlla.com o enviar un correu electrònic a afametlla@gmail.com

Darrera actualització: 11.05.2017 | 12:33