3a reunió del procés participatiu sobre els mitjans de comunicació de l'Ametlla

Divendres, 17 de març de 2017 a les 10:56

Prop de vint persones representant entitats diverses de l'Ametlla del Vallès varen assistir ahir a la tercera reunió del procés participatiu sobre els mitjans de comunicació municipals, la qual es va centrar a parlar de les xarxes socials de què disposen l'Ajuntament i les entitats, del web i de l'aplicació mòbil del Consistori, i de quina manera es pot treballar per treure'n el màxim rendiment.

D'aquesta trobada en va sorgir la necessitat de crear un protocol d'ús d'aquestes eines, i es va posar damunt la taula la possibilitat d'organitzar un taller pràctic sobre l'ús de les xarxes socials dirigit a les entitats. A més, també va quedar palesa la necessitat de mantenir actualitzada i visible la secció de les entitats del web municipal, i es va proposar crear-hi una secció on s'aglutini tota la tasca de voluntariat que es fa al poble.

A la part final de la trobada, els assistents, dividits en dos grups, varen proposar damunt d'un plànol del poble diferents ubicacions on instal•lar-hi els nous plafons per a penjar cartells.

Properament, l'àrea de Comunicació elaborarà un document amb les conclusions extretes de les tres jornades participatives, que han d'ajudar a definir com ha de ser la comunicació local de l'Ametlla del Vallès.

Darrera actualització: 17.03.2017 | 11:25