22 anys caminant de nit

Dimarts, 11 de juliol de 2017 a les 10:00

Dissabte passat el Grup 3 i Més va organitzar la 22a Caminada Clar de Lluna. Aquesta és la crònica que en fan:

"La XXII caminada nocturna "Clar de Lluna" organitzada pel grup 3 i Més de l'Ametlla del Vallès va tenir lloc la nit del passat dissabte 8 de juliol, i va ser tot un èxit! Cada any hi acostumen a participar un voltant de 70 persones, però aquests any la resposta del públic va ser superior, i es va arribar als més de 87 inscrits; Una bona xifra per celebrar l'efemèride dels ja 22 anys realització de la caminada. Tot un orgull haver arribat a aquest aniversari acompanyats cada any amb la gent del nostre poble que sempre ens ha estat fidel!

Famílies senceres, pares, nens, avis, tots amb la motxilla i la llanterna, van poder fer el recorregut de la caminada en una nit plena d'estels i amb un clima perfecte per caminar. El trajecte sencer va durar quasi un parell d'hores, i es va acabar amb la ja tradicional xocolatada final per a tothom, amb el regal d'un bossa/motxilla amb el logo de l'Associació que va tenir molt bona acollida! També es va fer el sorteig d'un pernil, de llonganisses, vi etc..

Des de l'Associació 3 i Més, volem donar les gràcies a tots el caminaires que ens van acompanyar en l'aventura d'aquesta caminada nocturna, i us esperem a un altre cop a l'actubre per celebrar la 23ena Caminada Aniversari".

Associació 3 i Més

Darrera actualització: 11.07.2017 | 10:01