Tot a punt per la Tardoral 2017

Dilluns, 9 d'octubre de 2017 a les 09:32

Del 21 d'octubre al 3 de desembre la Sala Municipal de Teatre acollirà una nova edició de la Mostra d'Arts Escèniques de l'Ametlla del Vallès, coneguda com a Tardoral, amb un programa pensat per a tots els públics, posant especial èmfasi amb els espectacles de caire familiar.

La Tardoral és una mostra de teatre amateur i professional que va néixer de la mà del Grup de Teatre Nyoca, el qual clourà l'edició d'enguany el 2 i 3 de desembre amb l'obra El rei borni.

Fins aleshores un total de 10 espectacles diferents per a tots els públics s'aniran succeïnt:

Dissbte 21 d'octubre, a les 20h (8€)

Clochard, amb Grappa Teatre: "Narra la transformació que pateix la meticulosa vida d’un modern executiu quan un clochard (rodamón) es creua en la seva rutina diària".

Diumenge 22 d'octubre, a les 18h (5€)

12 homes sense pietat, amb el grup de teatre Casal Parroquial de Santa Eulàlia: "12 Homes que formen part d’un jurat popular han de deliberar sobre la culpabilitat o innocència d’un noi que viu als barris baixos de la Ciutat.

Una obra on s’hi manifesten diferents comportaments humans amb una gran varietat de registres com la intriga, la ironia, violència..."

Diumenge 29 d'octubre, a les 12h (3€)

El carreró de les bruixes: "Han fet fora a les bruixes de tots els pobles de Catalunya i s’han instal•lat al Carreró de les Bruixes de Cervera. A cada casa n’hi viu més d’una i totes i cadascuna d’elles té una història per explicar-nos. Però per poder-hi viure has de ser bruixa professional! La bruixa Estruga arriba amb la intenció de passar les proves per poder-s’hi quedar, però té la mala sort d’arribar just el gran dia! I per postres, a diferència de totes les altres, ella canta òpera. Com s’ho farà?"

Dissabte 4 de novembre, a les 20h (8€)

Mujer olvido, desde el tejado, amb Proyecto Escénico: "Després de trenta-vuit anys d'exili, María Teresa León va tornar a Espanya amb símptomes evidents d'Alzheimer. No només Espanya havia oblidat, sinó que tampoc no recordava qui era. "Viure no és tan important com recordar" va dir en moltes ocasions. Aquesta és la història d'un oblit".

Diumenge 5 de novembre, a les 18h (5€)

Vull ser algú, Frec a Frec: "És un espectacle interactiu on el públic tindrà l’oportunitat de dir-hi la seva, després de veure com actuen els personatges davant de diferents situacions que se’ls planteja al joves d’avui. Addiccions a les drogues, a l’alcohol, a les noves tecnologies... Són les trampes amb les que es troben els joves avui i aquest treball ens proposa reflexionar-hi i actuar".

Dissabte 11 de novembre, a les 20h (5€)

La danza de la muerte, amb Orfeó Mahonés-Ses Garbo Girls: “És una història de bogeria i records; de venjança i amor; de justícia i perdó. En ella hi trobarem una advocada, Libertad Mendoza (Pili Lucena), amb intenció d’ascendir en el món de la política per restablir justícia en el país; Amanda Rodríguez (Conxi Masreal) la seva “companya” amb problemes de salut; i una doctora, Carmen del Castillo (Maria Cubas) amb un passat fosc i incert.

Diumenge 12 de novembre, a les 12h (3€)

Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa? De Raquel Díaz amb dramatúrgia i direcció de Paco Mir (El Tricicle): "La Carlota és una princesa tan rosa com totes les princeses...Té un vestit rosa, una habitació rosa i una "feliç" i envejable vida de color rosa però, no obstant, Carlota s'avorreix moltíssim perquè a ella tot això d'anar besant gripaus a la recerca d'un príncep blau no l’interessa gens ni mica. A ella, el que li agradaria, seria caçar dracs, muntar amb globus o nedar a lloms d'un dofí."

Diumenge 26 de novembre, a les 18h (3€)

Coi de cor!!! Amb Cor Camins: "El cor de l’AMPA de l’escola Camins ens presenta els seu millor repertori de cançons que faran bategar els nostres cors, amb una posada en escena on el cos la veu i la musica prenen el protagonisme."

Dissabte 2 de desembre, a les 20h (5€)

El rei borni, amb el Grup de Teatre Nyoca: "Dues amigues, la Lídia i la Sandra, que fa molt de temps que no es veuen, decideixen organitzar un sopar de parelles per així conèixer als seus respectius nuvis: en David, un policia antiavalots, i l'Ignasi, un documentalista social que va perdre un ull per culpa d'una bola de goma en una manifestació. Tot això amenitzat pels discursos que un polític dóna des de la televisió. Quatre personatges que queden per sopar, recordar vells temps i posar-se al dia... Sense saber que en David va deixar borni a l' Ignasi. Comèdia social"

Diumenge 3 de desembre, a les 18h (5€)
El rei borni, amb el Grup de Teatre Nyoca

 

Darrera actualització: 19.10.2017 | 10:21