Procés de preinscripció i matrícula del curs 2017/2018 de l'Escola Bressol Municipal l'Ametller

Dimarts, 25 d'abril de 2017 a les 17:06

El procés de preinscripció i matrícula del curs 2017/2018 de l'Escola Bressol Municipal l'Ametller comença el 3 de maig.

El servei d’escola bressol municipal de l’Ametlla del Vallès s’ofereix als nens i nenes de quatre mesos a tres anys d’edat.

El procés de preinscripció s’inicia amb la presentació de sol•licituds i finalitza amb la publicació de les relacions d’alumnat admès. 

Per ser admès o admesa en una escola bressol o una llar d’infants pública, el nen o la nena ha de tenir, com mínim, 16 setmanes l’1 de setembre de 2017.

CALENDARI DEL PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ I MATRICULA

Període de presentació de sol•licituds de preinscripció > Del 3 al 12 de maig de 2017.

Publicació de llistes provisionals amb el barem > 22 de maig de 2017.

Reclamacions a les llistes baremades > 23 al 25 de maig de 2017.

Sorteig públic a les 10h. a l’escola > L’Ametller per determinar l’ordenació de sol•licituds, si és necessari 24 de maig de 2017.

Publicació de la relació definitiva d’alumnat admès > 2 de juny de 2017.

Període de matricula > Del 6 al 10 de juny de 2017

CRITERIS D’ADMISSIÓ D’ALUMNES

Una vegada finalitzat el període de preinscripció, si el nombre de sol•licituds és superior al nombre de vacants, aquestes es baremaran d’acord amb els criteris que marca la normativa vigent.

En cas d’empat, l’ordenació de les sol•licituds afectades es farà mitjançant sorteig públic.

Aquest procediment es durà a terme per a les places ordinàries i de la mateixa manera per a les places reservades a infants amb NEE.

Podeu trobar la informació sobre els diferents criteris a la web de la Generalitat i a la documentació annexa.

PRESENTACIÓ DE SOL.LICITUDS DE PREINSCRIPCIÓ

Les sol•licituds de preinscripció es presentaran a l’Escola Bressol Municipal L’Ametller.

Més informació a:
Passatge del Pi, 12
Telèfon: 93 845 79 59
a/e: lametller@ametlla.cat
Web: http//lametller.wordpress.com/

Darrera actualització: 25.04.2017 | 17:16